Три Рецепти како да припремите Броколи

 

Броколите се присутни во Македонскиот пазар од пред неколку години и се многу интересни за ова поднебје еве овде три рецепти како да зготвите убаво и вкусно јадење кое исто така е и многу здраво за нашиот организам

Три Рецепти како да припремите Броколи


Начин на Приготвување

  1. http://adiblogmk.com/corba-od-brokoli/ 

     Чорба од Броколи тоа е една фантазија за вашата кујна, кој еднаш зготвил ваква чорба таа останува присутна во неговата кујна засекогаш и се приготвува се почесто.

  2. http://adiblogmk.com/italijanski-recept-za-pasta-so-brokoli/ 

    Италијански рецепт за Паста со Броколи, Знаеме дека во светот најповејче се барани Италијанските јадења од Паста или кај нас речено Тестенини- Макарони еве еден рецепт како да ги приготвите многу бараните и здрави БРОКОЛИ.

  3. http://adiblogmk.com/brokoli-so-sampignoni-pecurki/ 

    Броколи со Шампигнони Печурки,Броколи се моментално прогласени за многу здрава храна полна со желези и други витамини а заедно со Печурки ја зголемуваат својата вредност на здрава храна.

Komentari

Komentari

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

*